lauantai 4. marraskuuta 2017

💖Matkalla kotiin💖










Gate C10

TÀltÀ portilta lÀhtee lentoni Amsterdamista kohti HelsinkiÀ. Kello on nyt 11:42 ja herÀtys soi tÀnÀ aamuna klo 3:20, jo tÀssÀ vaiheessa pÀivÀ tuntuu raskaalta ja kotiin on vielÀ matkaa.


Nyt kuitenkin haluan kertoa siitĂ€ mitĂ€ tein viimeisellĂ€ Malta-viikolla. 



Tekstiin lisÀttÀvÀ kuva 1




Sunnuntai 29.10

LÀhdin kahden kÀmppÀkaverini kanssa kohti Golden beachia. PÀivÀ oikealla hiekkarannalla tuli todella tarpeeseen ja voin sanoa, ettÀ kaunistahan siellÀ oli. Siihen mennessÀ olin nÀhnyt Maltalla vain merta ja kivikkoa. Hiekkaranta oli breathtaking. Jos olisi ollut vÀhemmÀn tuulta ja pilviÀ, niin pÀivÀ olisi ollut tÀydellinen. Mutta turhat valitukset sivuttaen sunnuntai oli upea pÀivÀ.

Tekstiin lisÀttÀvÀ kuva 3Tekstiin lisÀttÀvÀ kuva 2







Maanantai 30.10

PĂ€ivĂ€ oli niin tavallinen kuin voi olla. Menin töihin ja hoidin hommani ripeĂ€sti ja vastuullisesti. Juuri kun kello oli lĂ€henemĂ€ssĂ€ viittĂ€, veitsi lipesi ja peukalohan siinĂ€ aukesi. Ensin ajattelin, ettĂ€ ei tĂ€ssĂ€ mitÀÀn. Laitetaan sormi pakettiin, ja mĂ€ jatkan hommia. Veren tulon hidastumisen jĂ€lkeen tein head chefin kanssa kuitenkin arvion, ettĂ€ haava on sen verran syvĂ€, ettĂ€ se pitÀÀ kĂ€ydĂ€ nĂ€yttĂ€mĂ€ssĂ€ klinikalla. 
Se ettÀ head chef lÀhti itse viemÀÀn minua klinikalle, oli erittÀin positiivinen yllÀtys. Ajettiin sinne ja sain hoitajalta diagnoosin, ettÀ en onneksi tarvitse tikkejÀ, mutta viikon sormea pitÀÀ paketissa pitÀÀ. Sitten mun viimeinen työharjoittelu pÀÀttyi siihen. VielÀ olisi ollut kaksi pÀivÀÀ jÀljellÀ, mutta eipÀ sille mitÀÀn pystynyt tekemÀÀn. KÀvin viikon varrella työpaikallani hakemassa loppuarvion ja tietenkin syömÀssÀ.

Loppuviikko menikin sitte peukaloa varoessa ja lĂ€htöÀ suunntellessa. Vimeinen kĂ€ynti koululla ja tavaroiden jĂ€rjestely vei oman aikansa. Nyt oli oikea aika lĂ€hteĂ€ takaisin kotiin😇


Tekstiin lisÀttÀvÀ kuva 4



THE END


Loppuarviossa sain kehuja työskentelystÀni paineen alla, sain myös kehuja kehityksestÀni matkan varrella ja yksi asia missÀ oli parantamisen, varaa oli veitsen kÀyttö. Ja nyt kun kirjoitan tÀÀllÀ lentokentÀllÀ yksi sormi paketissa, en sano siitÀ kommentista sen enempÀÀ. Viimeiset sanat upealta head chefiltÀ oli, ettÀ jos kotimaasta ei töitÀ löydy niin Maltalta kyllÀ löytyy. En olisi parempaa loppuarviota voinut toivoa.

Joten nĂ€in yhteenvetona Maltan reissu oli unohtumaton reissu. Niin ylĂ€- kuin alamĂ€kiĂ€. Jos nyt saisin pÀÀttÀÀ, lĂ€htisinkö uudestaan niin en nĂ€e syytĂ€ miksi ei.  Nyt kun seuraava pÀÀmÀÀrĂ€ tĂ€stĂ€ pisteestĂ€ on Suomi, en voisi olla iloisempi. Ajatus siitĂ€, ettĂ€ seuraava yö vietetÀÀn omassa sĂ€ngyssĂ€, on tietyssĂ€ mielessĂ€ lohduttava.

Jos siellÀ joku lukee tÀtÀ ja miettii kv-vaihtoa, niin suosittelen lÀmpimÀsti. TÀmÀ oli ainutkertainen kokemus ja tietyssÀ mielessÀ kasvatti minua valtavasti. Yksin matkustaminen ja asuminen vieraassa maassa ovat semmoisia asioita, jotka vaativat sitÀ tietynlaista rohkeutta ja jos sitÀ löytyy niin maailmalle vaan.


Tekstiin lisÀttÀvÀ kuva 5























Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti